Home Cégünkről Cég bemutatása

Termék kategóriák

Nyelv választó

English Croatian Czech German Italian Polish Romanian Russian Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Hungarian

ÚJ TERMÉKÜNK!

Akik itt vannak!

Oldalainkat 6 vendég böngészi
Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail

A kezdetek

Amikor a nyugati piacokon már jól teljesített Kretzer cég tűzifa feldolgozó gépei, nyitni kezdett a keleti piac felé. A vásárlók, fafeldolgozók nagy többsége felismerte, hogy a hatékony tűzifa feldolgozás alapja a megfelelő gépesítés. Az ár helyett a minőségre kezdtek koncentrálni, akkoriban 1997-ben alakult meg az ásványrárói székhellyel a Kretzer 2002 Kft. cégelőzménye, a főként faipari fűrész és hasító gépek gyártásával forgalmazó, német tulajdonban lévő Kretzer Kft. Nem csak gyártott, hanem értékesített és szervizt biztosítottak a gépek mellé Molnár László ügyvezető koordinálásával. A német cégtulajdonos Walter Kretzer 2001-ben nyugdíjba vonult így a Kretzer Kft. bezárásra került és teljes tevékenységét átadta az ügyvezetőjének, Molnár Lászlónak. Így alakult meg 2002-ben a magyar tulajdonba lévő Kretzer 2002 Bt. A cég folytatta tovább változatlan Molnár László vezetésével a tűzifa feldolgozás gépeivel tevékenységét. Egy kis idő elteltével a cég már több nyugat-európai országban gyártott márkát képviselt Magyarországon.

 

Dinamikus fejlődés

Kretzer 2002 Bt Magyarországon 2002-ben, halászii székhellyel kezdte meg működését, melynek dinamikus fejlődését jól mutatja, hogy minden jelentős tűzifa telepen KRETZER gépek működtek. Alig három évvel a cégforma átalakult Kft-vé.

A folyamatos növekedést mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a kezdetben mindössze egy gépcsaládot képviselt a Kft. mára 5 gépcsaláddal dolgozik. A faipari gépek egyik legjelentősebb forgalmazói vagyunk hazánkban.

Folyamatosan bővülő értékesítési hálózatunk lehetőséget biztosít arra, hogy az ország egész területén elérhetőek legyünk partnereink számára.

A Kretzer 2002 Kft. üzletpolitikájának alapja a magas minőség, a korrekt munkavégzés, a maximálisra való törekvés, valamint a vállalt szerződési feladatok maradéktalan teljesítése.

 

Minőségben az elsők

A minőség iránti elkötelezettség jegyében a Kretzer 2002 Kft. a fapiac területén működő vállalkozások igényeinek maximális kiszolgálása törekszik. Éppen ezért a Kretzer 2002 Kft. célja megalapítása óta, hogy ügyfeleit világszínvonalú, kifogástalan minőségű és a termelés szempontjából hatékony termékekkel szolgálja ki.

A cégünknek fontos, hogy megbízható, jó szakemberekkel dolgozzon, ezért munkatársaink kiválasztása során olyan kollégákat kerestünk, akik nagy tapasztalattal, magas színvonalon teljesítik feladataikat.

 

Molnár Henriett

Kretzer 2002 Kft.
ügyvezető

 

Az Ön véleménye

Értékelje új weblapunkat!
 

Itt talál meg bennünket!

Ügyintézési idő

Hétfő

8.00 - 16.00

Kedd

8.00 - 16.00

Szerda

8.00 - 16.00

Csütörtök

8.00 - 16.00

Péntek

8.00 - 16.00


Kérjük, ha ettől eltérő időpont felel meg önnek, egyeztessen kollégánkkal!

Tisztelt Látogató!

Weboldalunkon négy fő üzletágunk és azoknak termékeit, hozzájuk tartozó szolgáltatásainkat találja meg. Amennyiben weboldalunkon hibát észlel, kérem jelezze elérhetőségeinken. Köszönjük.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Tisztelettel

Kretzer 2002 Kft.
Általános információk
Bezárom