Home Cégünkről Szolgáltatásaink

Termék kategóriák

Nyelv választó

English Croatian Czech German Italian Polish Romanian Russian Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Hungarian

ÚJ TERMÉKÜNK!

Akik itt vannak!

Oldalainkat 7 vendég böngészi
Szolgáltatásaink PDF Nyomtatás E-mail

Beüzemelés

A faipari gépekre, berendezésekre, szerszámokra a törvényben meghatározott garanciát vállalunk. A garancia érvényességének feltétele a Kretzer 2002 Kft. által történő beüzemelés.

 

Betanítás és oktatás

Egy-egy új típusú gépet, gépsort vagy technológiát nem csak megtervezni és beszerezni segítünk Önnek, de munkatársait be is tanítjuk azok kezelésére, legyen szó akár tűzifa feldolgozó –alap gépről vagy számítógép-vezérelt fa daráló gépről.

A műhelyben nem csak a gépeknek, de az embereknek is szükségük van folyamatos karbantartásra. A továbbképzés és oktatás a fejlesztés költséghatékony és gyorsan megtérülő formája.

 

Garanciális és garancián túli javítás, karbantartás

A legdrágább gép az, amelyik nem termel. Annak érdekében, hogy elkerülje a leállásokból eredő termeléskiesést, szenteljen kiemelt figyelmet az üzemében lévő berendezések karbantartásának. Kérjen árajánlatot átalánydíjas vagy eseti szolgáltatásainkra! További információ ...

 

Alkatrész ellátás

Minden általunk forgalmazott faipari géphez, berendezéshez biztosítjuk a gyári alkatrész-ellátást. Alkatrész-igényléshez kérjen ajánlatot!

 

Pályázatírás

Partnerünk segítségével, vevőink folyamatos tájékoztatást és felvilágosítást kaphatnak az aktuálisan elérhető magyar állami és európai uniós pályázatokról, támogatásokról. További információ …

 

Finanszírozás

Átfogó lízingkoncepciókkal és az Ön lehetőségeire szabott konstrukciókkal segítjük Önt, hogy megvalósíthassa a kívánt faipari gépberuházását. Cégünk több pénzügyi partnerrel dolgozik együtt annak érdekében, hogy az Ön számára a megfelelő eszközfinanszírozást találjuk meg. További információ …

 

Szaktanácsadás

Teljeskörű szakmai segítségért keresse Kretzer 2002 Kft-t e-mail címen vagy a (06 36) 96 / 210 - 837-es központi telefonszámon.

 

 

Az Ön véleménye

Értékelje új weblapunkat!
 

Itt talál meg bennünket!

Ügyintézési idő

Hétfő

8.00 - 16.00

Kedd

8.00 - 16.00

Szerda

8.00 - 16.00

Csütörtök

8.00 - 16.00

Péntek

8.00 - 16.00


Kérjük, ha ettől eltérő időpont felel meg önnek, egyeztessen kollégánkkal!

Tisztelt Látogató!

Weboldalunkon négy fő üzletágunk és azoknak termékeit, hozzájuk tartozó szolgáltatásainkat találja meg. Amennyiben weboldalunkon hibát észlel, kérem jelezze elérhetőségeinken. Köszönjük.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Tisztelettel

Kretzer 2002 Kft.
Általános információk
Bezárom