Home Jó tudni! Adatvédelmi nyilatkozat

Termék kategóriák

Nyelv választó

English Croatian Czech German Italian Polish Romanian Russian Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Hungarian

ÚJ TERMÉKÜNK!

Akik itt vannak!

Oldalainkat 2 vendég böngészi
Adatvédelem PDF Nyomtatás E-mail

Internetes oldalunk tartalmának megtekintéséhez nem szükségesek személyre vonatkozó adatok. Ha olyan személyes ill. üzleti adatot kérnénk, mint pl. e-mail címek, nevek és címek, akkor Ön azt teljesen szabad akaratából teheti meg. A kínálatba tartozó termékek és szolgáltatások igénybevétele és kifizetése – amennyiben technikailag lehetséges, ill. amennyire azt a törvényi keretfeltételek engedélyezik – személyes adatok megadása nélkül is elképzelhető ill. anonim adatok megadása vagy esetleg álnév alatt is történhet a vásárlás.

Az Ön e-mail címét saját termékeink információinak elküldésére és szolgáltatásaink elküldésére használjuk. Nem adjuk tovább e-mail címét harmadik fél felé, és nem küldünk Önnek harmadik fél reklámját sem. Minden egyes hírlevelünk alján megtalálhatja a leiratkozás módját. Az e-mailek linkjeinek látogatását anonim mérjük honlapunkon. Ezzel kizárva a személyes felhasználási profilok létrehozását.

Adatfelhasználás

Személyes adatait az Ön számára előkészített információk és termékek személyre szabására használjuk. Az e-mail címét kiegészítő személyes adatait önkéntesen megadhatja – csak arra használjuk fel őket, hogy Önt megfelelően és személyesen szólíthassuk meg. Ehhez természetesen használhat más e-mail címet és megadhat fantázianeveket is.

 

Az Ön véleménye

Értékelje új weblapunkat!
 

Itt talál meg bennünket!

Ügyintézési idő

Hétfő

8.00 - 16.00

Kedd

8.00 - 16.00

Szerda

8.00 - 16.00

Csütörtök

8.00 - 16.00

Péntek

8.00 - 16.00


Kérjük, ha ettől eltérő időpont felel meg önnek, egyeztessen kollégánkkal!

Tisztelt Látogató!

Weboldalunkon négy fő üzletágunk és azoknak termékeit, hozzájuk tartozó szolgáltatásainkat találja meg. Amennyiben weboldalunkon hibát észlel, kérem jelezze elérhetőségeinken. Köszönjük.

Kellemes időtöltést kívánunk!
Tisztelettel

Kretzer 2002 Kft.
Általános információk
Bezárom