Home Cégünkről Finanszírozás

Termék kategóriák

Nyelv választó

English Croatian Czech German Italian Polish Romanian Russian Hebrew Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Hungarian

ÚJ TERMÉKÜNK!

Akik itt vannak!

Oldalainkat 6 vendég böngészi
Finanszírozás PDF Nyomtatás E-mail

Minden vállalkozás szeretne olyan gépekkel, technológiával dolgozni, amelyek megbízhatóság, gazdaságosság, termékminőség szempontjából a legmesszebbmenőkig megfelelnek a gazdasági környezet követelményeinek.

A mai viszonyok mellett ilyen beruházásokat saját erőből végrehajtani nagy terhet jelent, és nem is ésszerű. Több olyan finanszírozási lehetőség áll rendelkezésre, melyek segítségével gyorsan, alacsony járulékos költséggel valósíthatók meg a nyereséget termelő beruházások.

Eme lehetőségek közül mi testre szabottan ajánljuk Önöknek azt a módozatot, amely az aktuális helyzetüknek a legjobban megfelel.

A folyamatos fejlesztés nélkülözhetetlen része a szakmánknak. Jobb gépek, új technológia, eddig nem használt termelés bevezetése számtalanszor megfordul a fejünkben, hiszen sikereink elengedhetetlen része. A Kretzer 2002 Kft-nél mindannyian azon dolgozunk, hogy a legjobb megoldások nyújtása mellett a finanszírozásban is segítségére legyünk Önnek, megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb fizetési konstrukciót!

A következő fizetési lehetőségeket veheti nálunk igénybe:

Természetesen lehetőség van készpénzzel, átutalással fizetni, valamint banki hitelek széles választéka áll rendelkezésére!

Banki hitel, lízing

Egyedülálló módon a Kretzer 2002 Kft szakemberei jól képzett, banki tapasztalattal rendelkező, pénzügyi szakemberrel vannak kapcsolatban, aki segít Önnek a legkedvezőbb banki hitel megtalálásában. Kapcsolatban állunk nagyobb kereskedelmi bankokkal, lízing cégekkel is.

 

 

Az Ön véleménye

Értékelje új weblapunkat!
 

Itt talál meg bennünket!

Ügyintézési idő

Hétfő

8.00 - 16.00

Kedd

8.00 - 16.00

Szerda

8.00 - 16.00

Csütörtök

8.00 - 16.00

Péntek

8.00 - 16.00


Kérjük, ha ettől eltérő időpont felel meg önnek, egyeztessen kollégánkkal!